Vill ha saker från igår

bedragare på dejtingsidor Hej hej. Här kommer några bilder och saker jag vill ha från igår när jag strosade lite i Lilljeholmens galleria.

dejtingapp aftonbladet Som jag skrev i förra inlägget så är det så varmt här att jag vaknar med huvudvärk och mår illa. Igår försökte jag sova lite på dagen innan solen stod på och det blev lika varmt igen. Det brukar vara någon grad mindre på runt lunch iaf. Det plus en massa grubbel gjorde att jag såg ut så här mest hela dagen. Minus sovmasken då…

dejta jungfru jordtecken Men jag klädde på mig och tog mig en liten sväng till Liljeholmen. Klänningen från Cellbes.

dejtingsajt karlstad flygplats Inne på Kicks kollade jag in Linda Hallbergs nya läppstift. De här tre färgerna är nog mest jag. Har dock inte provat på läpparna. Är glad att det kommit några läppstift som inte är matta. Jag är supertrött på matta läppstift! De här kostar 199 kr på Kicks.

dejting för 55+ Förutom läppstift vill jag ha de här skorna jag såg på Eurosko. Funkar både till vardags och fest. Jag tror att jag kan ha dem faktiskt. De är lätta och sköna, utan för mycket lutning.

dejtingsajter utländska nummer För även om jag har jättemånga skor, så kan jag tyvärr knappt ha några nu när mina knän pajat.Jag hoppas verkligen att jag kan träna upp dem så jag inte får så jäkla ont att jag bara kan ha lite tantaktiga skor i framtiden.

dejtingsajter social fobi wiki Att jag inte köpte är för att de är ganska dyra. 799 kr. Fast 20% nu så 640 kr. Inte SÅ farligt om de nu skulle funka på mig. Men ändå många pesetas.

match date stories Det kommer in mer och mer höstfärger i butikerna nu. Mest har nog Lindex. Själv är jag inte redo för höstkläder än. Men den här gillar jag för den är ändå sommar, men med lila botten. Gillar den volangen nedtill och gummiband i midjan gör att man får form.nätdejting argument youtube

nätdejting argument abort Som ni vet är jag ju inte så pastellig av mig. Även om jag försöker ibland så är svart, rött och grönt mer mina färger. Och lila kan jag också fastna jättemycket för emellanåt. Vart tionde år sådär blir jag lilafrälst.

Kolla mer

9 comments

 1. testa dejting gratis yrkesutbildningar Slutar följa din blogg nu, du verkar inte må så bra. Dina plagg är fina och bra men resten blir märkligt , Lycka till

  1. nätdejting hp laptop Vad menar du med märkligt? Hon skriver ju ofta att hon inte mår bra av olika anledningar, inte märkligt alls? Det kallas livet och drabbar oss alla.

  2. dejtingsidor bäst i test Det är frivilligt att läsa och många av oss andra uppskattar dessutom denna ärliga och äkta blogg.
   Tramserier att skriva såna kommentarer!

 2. bra dejtingsida gratis youtube Så om man nu inte mår så bra så skall man hålla tyst o gömma sig? Det kallas livet o om fler var lika modiga och ärliga som Louise så skulle vårt samhälle vara en bättre o varmare plats än det är just nu. Stå på dig Louise, det kommer bli bättre! ❤️

 3. dejtingsidor för ensamstående föräldrar namn Vilken märklig kommentar! Vill man inte läsa om allt vad ett vanligt liv innebär och för med sig, som tyvärr ofta innefattar svårigheter av olika sätt, så finns det många rena inredningsbloggar där allt ser ut att vara tip top. Onödigt att skriva så som ”anonym” (naturligtvis) gjorde.
  Du har världens bästa blogg Louise! ❤

 4. dejtingsajter för skilda världar Bara att lämna bloggen då och det kan man göra utan nedlåtande kommentarer. Läs/följ någon där mycket bara är fasad och yta istället. Finns många sådana bloggar…

Kommentera

bra dejtingsida unga vuxna dejta linköping xc E-postadressen publiceras inte.

dejtingsidor sport

dejtingsajter gifta personer

dejting 65+

dejta läkarstudent antagning

dejtingsajt 40+

dejt i helsingborg