Tajtaste klänningen ever…igen

dejtingsidor utan registrering bil Tog ju bort det här inlägget och sen har folk undrat vad för tajt jag refererade till i nästa inlägg…så jag lägger tillbaks den snortajta. Vassegoa 😉

dejtingsidor i usa pris dejta 15 åring påkörd Igår när jag provade den sköna stora rosa tshirten pressade jag även ner mig i världens tajtaste klänning. Jag fick önskemål av en läsare som tycker det är kul att se tajta sexiga klänningar så jag tänkte ok, jag provar en. Och helvete vad jag kämpade för att komma i den! Envis som jag är gav jag inte upp heller som en normal person kanske skulle gjort och tänkt att den är för liten. Nej jag skulle i om det så skulle bli med hjälp av skohorn och matolja. Jag pressade, drog och stånkade. Brösten var nerpressade till midjan ett tag och jag var lite rädd att de skulle förbli sådär lååånga. De fjongade tillbaks som tur var 😉 När jag väl dragit och slitit på mig denna såg jag att det var dragkedja hela vägen ner på baksidan. Tänk vad mycket enklare om jag sett det från början! Fast å andra sidan, hur enkelt är det att få upp en drakedja på egen hand?

nätdejting ryssland yttrandefrihet Så även om jag kanske inte rekommenderar klänningen som ett wow-fynd ska jag bannemig lägga upp den om så bara på skoj. För så mycket stånk och svett ska ju inte vara helt i onödan. Fnissa, förskräcks eller beundra ;)Puss på er!

dejtingsajt 60 länder  

Ålskinn? Jodå såatt...

dejtingsajter asien uppsala  

Makramé-halsband och glansigt ålskinn, varför inte? Li-lo dress kostar 249:- på Gina Tricot. Du blir garanterat en storlek mindre i den här 😉

www singel dejting se telefonnummer  

Använder ni er av dragkedjan som löper hela vägen baktill lär ni inte vara lika röda och svettiga som mig när den är någorlunda på plats.

Kolla mer

6 comments

  1. dejta en väns ex Tänker bara på en sak eftersom klänningen verkligen är kondomtajt och även har det ”rätta” blänket. Black Mamba!

    1. dejta yngre kille katten: haha, perfekt till halloween. Vad föreställer du? En gigantisk kondom ser du väl!

    1. dejtingsidor för rika Anna: Ja man kan ju stå och vara snygg ;D Fördelen är att man slipper tänka på att hålla in magen för det gör klänningen åt en eftersom den inte är sådär väldigt stretchig. Och andas kunde jag ju..sitta som sagt, det kan bli en annan femma men på party får man väl dansa istället!

Kommentera

engelska dejtingsajter bästa dejtingsajt för unga hjärtan E-postadressen publiceras inte.

nätdejting anonym domän

gratis dejtingsajt norge jobb

dejtingsida för ensamstående föräldrar vet

dejta gift man birthday

dejtingsajter för 16 åringar online

indisk dejtingsajt badoo