Sommar sol och nya bikinis

date sidor i norge Inlägget är reklam för Cellbes och innehåller reklamlänkar

presentation till dejtingsida gratis dejting 60 liter Godkväll alla. Hoppas ni haft en bra dag? För egen del var det först jobb, sen en runda på stan och så mötte jag upp Therese för att gå på bio och se Oceans 8. Jag gillade filmen, men blev magsjuk och fick rusa ut flera gånger, och även på vägen hem. Otrevligt som fasen. Nu är jag lagom mör här vill jag lova. Det blir sängen alldeles snart.

dejtingsajter stockholm ystad Men först tänkte jag skriva lite om det här med bikini, kroppen och sommar. Det har jag ju gjort flera gånger förut, men det tål att upprepas. Nämligen det att ALLA ska få njuta av sommar, sol och bad. Och det gör man ju badkläder. Badar och solar alltså. Jag vet att en del inte vill visa sig i det för att man inte är smal, eller en del kanske är för smala.

dejting happy pancake presentation dejtingsajt pancake xoài Eftersom jag själv gått upp i vikt det senaste året, och åren överlag pga sjukdomar som gjort att jag kommit ifrån träningen, så står jag står på alla tiders toppnotering. Det är inte ett dugg kul. Jag trivs inte med att kroppen är större, kläderna stramar och sådant, men framförallt så bidrar den till att jag får mer ont i knäna. Så är det bara. Är man tjock är risken för att få ont större. Dock är det inte alla som får det som tur är.

kändisar nätdejting tips Men trots detta så har jag bikini, även bland massor av folk. Inte för att jag är modig eller något sådant. Bara det att jag gillar att bada och det är sällan man hittar en strand där man är helt ensam. Det vore ju iofs skönt, fast kanske lite trist också. Eftersom mina bröst är rymningsbenägna i flera av mina bikinisar(har ju gått upp i vikt även på brösten) så har jag beställt ett par nya från Cellbes. Ni som har mig på Instagram har kanske sett den ena. Men det blev alltså två.

dejta afrikanska tjejer bilder Först ut är den här rutiga utan byglar.nätdejting tinder. dejta tjej med asperger.

dejtat 2 månader tänder Sedan tog jag en med halterneck också.

nätdejting badoo gratis Så här ser den ut. Om ni gillar den så har ni länk nätdejting sport wallet, och dejtingsidor prova göteborg

nätdejting funkar det Jag passade även på att beställa några fina strandhanddukar. De jag har är skitgamla och ett par av dem väldigt fula. Så det var nog på tiden att uppdatera vad jag har att solbada på 😉

dejta 2 st samtidigt engelska En för mina badkläder som går i blå toner, och en för de andra. Typ 😀
dejting för skilda och föräldrar. dejtingsajt 60 sekunder

nätdejting ukraina online Nu hann klockan bli över elva ändå för att jag fipplat lite, bloggat, tvättat mig, kollat film och allt på samma gång. Men nu är det sovdags. Och till er som har semester – se till att njut av sommaren och skit i hur kroppen ser ut. Du duger som du är, och tycker någon inte att du gör det så är de inte värda att finnas i ditt liv. Så är det bar.

dejtingsajter helt gratis antivirus Puss och kram på er.

Kolla mer

3 comments

  1. dejtingsajt hiv vanligast Jättesnygga på dig båda två!!!! Den första funderar jag på att beställa Jag tycker det är svårt med bikinitrosor när man som jag har stor mage. Modellerna som du har funkar bara inte på mig. Jag behöver ha hööööga trosor annars rullar de ner både när jag sitter, rör mig och när jag simmar. Kanske hör till att jag har väldigt mjuuuk mage också

  2. kostnadsfria dejtingsajter gratis Hej! Undrar bara om du är nöjd med dina ögonbryn och om du kan rekommendera de? Tack för en fin ärlig och inspirerande blogg.

Kommentera

dejta hur gör man ultraljud dejtingsajt göteborg yr E-postadressen publiceras inte.

dejting för singelföräldrar

dejta filippinska

presentationstext dejting regler

dejta en cougar

gratis dejtingsidor 2015 termin

nätdejting positivt