Skönheten och odjuret

msn dejting se telefonnummer Häromdagen köpte jag en film jag försökt ladda ner men inte fått att funka. Jag har velat se den så länge nu. Skönheten och odjuret. Denna vackra saga om den tuffa tjejen som inte är lika mesig som många andra disneyprinsessor. Och om kärleken  hon känner till den mindre snygga killen-Odjuret. Musiken, storyn, färgerna-ja allt med den filmen får mig att må bra. Jag är helt mjuk och varm inombords så se den om ni inte sett den på länge, eller alls. Jag kommer lägga mig med ett leende på läpparna och låten Beauty and the beast klingades i öronen.

dejting frågor exempel Sov gott alla. Kram/Louise

dejtingsajt för funktionshindrade stockholm [youtubeplay id=”w8hjGTOan7k” size=”medium”]

Kolla mer

10 comments

  1. nätdejting statistik lth Skönheten och Odjuret är min favoritfilm! Jag fick den på VHS när jag var lite och har saknat den så mycket de senaste åren. Men i somras slog jag till och beställde den. Men märkte en scen som inte varit med förut. Vilketsom så kunde jag fortfarande alla låtar och bara njöt hela filmen. Så himla mysig!

    1. nätdejting första träffen göteborg Maja L: jag hade också den på vhs. Tror jag hade 15 disney-klassiker på vhs men de känns lite klumpiga numera så jag får ta och börja spara dem igen på vhs. Jag njöt också rejält!

    1. nätdejting regler yatzy Sanna: nej jag har inte sett den än. Stod och höll i den också men hade bara råd med en film så jag tog den jag längtat efter. Får bli trassel också sen .

  2. text till dejtingsajt Vi blir aldrig for stora for att dromma framfor dessa masterverk Disney givit oss under alla dessa ar!
    Andra underbara filmer jag alskar ar;Aristokatterna,Lady och Lufsen..
    Det underbara ar att man verkligen kanner sig bra efter att ha sett dem,speciellt mysigt nu i jultider!

Kommentera

gratis e dejting frågor dejtingsajter utländska namn E-postadressen publiceras inte.

bästa chattsidorna

nätdejting stockholm

dejtingsajt rika usami

app date stamp photos

bäst gratis dejtingsida

presentation om sig själv dejting