Personligt om det personliga i min blogg

dejtingsidor på facebook chat thai date sweden Godkväll kära ni. Vet ni, jag hoppar rakt in i det jag funderat över idag. Nämligen över hur personlig jag ska vara eller inte vara här i bloggen. Hur ärlig jag ska vara och vad jag ska dela. Jag fick nämligen en kommentar från en anonym kvinna. Ja jag säger kvinna, för det är mest kvinnor som läser och kommenterar, och just tonen i hennes rader tyder på en kvinna.

vad kan man göra på dejt i göteborg ”Slutar följa din blogg nu, du verkar inte må så bra. Dina plagg är fina och bra men resten blir märkligt , Lycka till”. Den passivt aggressiva tonen där hon kände att hon ville trycka till mig genom att berätta att jag inte mår bra och är märklig, känns som om det är från samma anonyma person som kommenterade att jag inte har något förhållande och att jag ska inse det.

dejtingsidor thailand idag dejting gratis sverige gratis Jag är inte van vid dryga kommentarer som inte känns som riktigt omtanke, eller som är anonyma för den delen. Först blev jag lite ledsen, sen fundersam. Har hon rätt? Borde jag kanske bara rapa upp en massa inlägg där jag provar kläder? Och lägga upp bilder på min mat? Tyvärr har jag inga gulliga barn eller husdjur att fotografera för bloggen. Jag reser heller inte mycket för det har jag inte råd med. Så kanske bara kläder och smink, pronto.

tips nätdejting Men att jag bloggar är ju för min egen skull också. Jag är inte en klädbutik som ska sälja kläder. Eller smink. Jag skriver om mig, mitt liv, hur jag mår och sånt jag gillar – som bland annat är kläder, smink och skor. Men även annat.

dejtingsida för tatuerade tårar dejtingsidor kk hur Så jag tänkte att äh, jag ignorerar den där kvinnan som ville visa någon slags makt genom att kommentera att hon minsann inte tänker besöka min sida mer. Men så såg jag att flera av er kära läsare hade sett kommentaren och reagerat. Därför tänkte jag att jag tar upp mina tankar.

hur dejtar man på nätet För hon har ju rätt i att jag inte mår så toppen just nu. Jag har berättat varför. Att jag har tre diagnoser på obotliga sjukdomar som gör ont. Varken artros, lipödem eller mina magproblem (om det nu är ulcerös colit, ibs eller annat, jag har fått flera olika diagnoser) är ju dödliga, men de är besvärliga och hindrar mig en hel del. Det gör mig ledsen.

nätdejting chatt dejtingsidor för under 18 ving Och så det här med boendet. Att jag tvingas flytta. Men det verkar ju ha löst sig, men självklart är det oro där också då jag inte vet när jag kan flytta in, bara när jag ska flytta ut. Och jobb, det maler givetvis. Och så det här med förhållande och att jag de senaste 20 åren bara träffat killar som inte står för att de träffar mig, att jag är i smyg. Det får mig också att grubbla en massa. Och som ni vet har det varit mycket oro över mamma hela vintern och våren.

populär dejtingsida exempel Allt som allt gör att jag är väldigt trött långt in i själen just nu. Allt jag vill är att vila. Och snart får jag det. Jag jobbar till den tredje augusti. Så ser mitt liv ut just nu. Vill man däremot ha en tillrättalagd verklighet med retuscherade bilder, stylade matbilder och perfekt städade hem. Bilder från lyxiga stränder på exotiska resmål, husdjur och glada barn. Ja då finns det ju bloggar för det också.

att göra på dejt i göteborg match date sheet 2015 Jag har aldrig låtsas vara någon annan än den jag är. Jag fick det rådet en gång – att bara visa de roliga delarna av mitt liv, för mina läsare ska ju vilja vara mig, ha mitt fantastiska liv. Men va fan, jag är för gammal för sån skit.

dejtingsajt happy birthday Jag tycker att jag visar roliga bitar av mitt liv också. Men på sistone har det varit ganska kämpigt. Jag har tidigare skrivit om ensamhet, depression och så vidare. Och jag vet att många uppskattat det. Folk som känt att de inte är ensamma om de här sakerna.

dejtingsida rika män efterdropp dejting för hårdrockare Samma som med mina klädbilder, de är verkligen inte tillrättalagda. Jag är tjock, och många andra är också det och tycker att det är skönt att känna igen sig. En del vill se uppljusade bilder med filter på filter och retuscherade imperfektioner. Men det har jag aldrig bjudit på.

dejta ungdom västtrafik På sistone har min nuvarande arbetsgivare sagt att jag inte får skriva om samarbeten osv så länge jag jobbar för dem. Det har inte varit något problem tidigare och jag har varit öppen med det, speciellt som jag inte skriver om mode och skönhet i tidningen. Men någon har kanske klagat? Vad vet jag.

nätdejting sifo mätning Hur som helst gör det att jag pausat några samarbeten, men att några avtal redan var igång när de nämnde det här. Så därför skriver jag mindre om en del märken och butiker just nu. Och kanske det är därför jag låtit mitt mående skina igenom mer. Men jag ska tänka mig för framöver.

dejting 55 uppsala dejtingsida danmark pris Det var några tankar rakt från hjärtat. Tack alla ni fina som kommenterar och tack alla ni som försöker kommentera. (Jag vet att det inte funkar som det ska, men jag vet inte vad som är fel. Ska se om någon kan hjälpa mig).  Jag kan ta kritik, men jag gillar inte när man märker att det bara är någon som vill trycka till mig lite. Kanske det var samma kvinna som skrev ett anonymt brev hem till mig? Jag vet inte. Orkar inte bry mig. Ni andra är ju de som betyder något.

date coach film Och snart kommer jag må bättre igen. Saker brukar lösa sig. Och jag får vila snart och ta igen mig.

nätdejting gifta oss hur man dejtar Puss och kram på er

Kolla mer

59 comments

 1. dejting genom facebook Din blogg är perfekt precis som den är. Jag förstår inte varför man skulle vilja ha en retuscherad version av verkligheten, det bidrar bara till stress och ohälsa. Ta hand om dig, hoppas du får välförtjänt vila i augusti.

 2. dejtingsajter kk Jag förstår att det är lätt att ta åt sig av negativa kommentarer, även fast det är få som skriver negativt. Vad den kvinnan motiv var är svårt att spekulera i men det var verkligen inte snällt gjort. Eftersom hon verkar följa din blogg och vet att ditt liv inte har sina ljusaste stunder just nu är det extra elakt att skriva så. Det är lätt att säga att du inte ska ta åt dig men jag vet att sådana kommentarer liksom lever vidare. Jag vill att du ska veta hur mycket jag uppskattar din blogg. Kikar in minst en gång varje dag och hoppas på nya inlägg. Och eftersom det är din blogg får inläggen handla om vad DU vill och känner för. Jag gillar dina klädinlägg med massa bra tips. Men även dina mer personliga där du vänder och vrider på tankar och funderingar om livet.
  Jag vet hur det är att ha en kronisk sjukdom och det är verkligen piss. Vissa dagar rullar allt på men ibland sköljer det över en och tankarna kommer.
  Nu blev det här längre än tänkt men jag vill säga att du gör ett himla bra jobb med bloggen och jag hoppas du orkar fortsätta. Och självklart önskar jag dig allt gott inför framtiden. Kram till dig.

 3. hur man dejtar på internet Jag har följt din blogg i många år och älskar att den är genuin och har en bra blandning. Försök att låta den negativa kommentaren rinna av dig! Allt kommer ordna sig och du ör jättebra precis som du är! Kram Linsan

 4. dejtingsida norrland results En stor anledning att jag läser din blogg är just det att du inte baea bjuder på en glammig fasad utan den speglar mer hur det är att vara människa så att säga.
  Dvs upp och ner och allt däremellan.

  två killar dejtar samma tjej film När det gäller obotliga sjukdomar så kan jag säga att man kan kära sig leva ett härligt liv ändå.
  Jag var 25 när jag blev riktigt sjuk, det är 17 år sen nu.
  Jag har 6 obotliga sjukdomar och lever med värk, smärta och även hjärtproblem mm.
  Åker rullstol ibland men har alltid kryckor.
  Jag gjorde ett val när jag blev sjuk och det här jag hållit fast vid. Att vägra lägga mig ner och ge upp utan se det jag har i livet och inte det sjukdomarna tagit.
  Mitt liv är faktiskt oftast härligt och jag mår bra trots allt.
  Så det går att komma dit. Ge inte upp bara. Ta ett steg i taget.
  När det gäller partner så nöj dig inte med näst bäst. Du är värd att avgudas och älskas precis som du är. Du ska bli vald fullt ut och inte behöva be om det.
  Att leva så trycker bara ner en i skoskaften istället för att lyfta en upp till månen.
  Hoppas allt ska lösa sig bra för dig trots att det säkert är tufft just nu med allt på samma gång.

 5. dejtingsidor victoria underkläder Det är underbart med människor som är ärliga i dessa tillfixade tider! Kämpa på och fortsätt med bloggen precis som den är, det är därför vi läser den. Kram

 6. date match de rugby Hej! Håller med alla andra som skrivit att vi läser ju din blogg för att du skriver om dig. Även om jag inte känner dig alls, läser inte alla inlägg (men har dig på insta så jag kikar in där mest) så gillar jag dig. Jag började följa dig för flera år sen för igenkännandet, vi är lika gamla och har samma typ av kropp. Jag är dock inte sjuk, men kämpar ändå med att acceptera min kropp och att det inte alltid är så lätt att hitta kläder till den. Jag tror också du är en person som skriver av dig funderingar om livet. Fortsätt om du mår bra av det!! Vi läser gärna…
  Önskar dig allt gott och hoppas det löser sig med allt som nu är lite ”darrigt” Kram från Värmland!

 7. dejtingsajt happy meal Det är för att du är så personlig som du har så många trogna läsare, det är själva mixen vi gillar med din blogg. För att du skriver så personligt och om både högt och lågt, sånt som är ledsamt och sånt som är roligt, så var alltid dig själv! Surisar finns det alltid men vi som gillar dig är många fler och viktigare!

 8. dejtar han flera Självklart ska du fortsätta precis som nu! Att du skriver om livet precis som det är är just anledningen till att vi är så många som följer dig. Vem av oss har ett perfekt liv a la modebloggarna? Den sura kommentaren säger mer om personen bakom än om dig. Du är modig, vacker, klok – fortsätt sprida din klokhet på bloggen, snälla!

 9. dejta en vattuman jungfru Jag har läst din blogg i många år & läser den gärna många år till, precis som den är Tycker om blandningen och att det inte är ’polerat’. Sen skadat det ju inte att jag fått hur mycket klädtips som helst från dig;) kram till dig

 10. dejta en player ipad Jag har följt din blogg i några år och varför jag går in i princip varje dag och tittar efter nya inlägg är att du skriver personligt. Du ger bra tips till mig som är tjock och inte kan köpa kläder i alla affärer. Du skriver om saker jag kan relatera till och känna igen.
  Fortsätt skriva om det som berör dig och känns rätt! Kram

 11. bästa dejtingsajt flashback skvaller Fina du, för mig är din blogg perfekt just på grund av att den inte visar upp det ”perfekta livet” där allt är tillrättalagt!
  Vi vet ju alla att de flesta av oss har jobbiga perioder i livet och därför är de bloggar där allt är solsken, bubbel, resor och kärlek inte så mycket för mig…
  Att läsa dina ord är som att prata med en vän som öppnar sitt hjärta. Ärligt och personligt!
  Sluta aldrig vara du!
  Kram

 12. match your date at a wedding Äsch Louise, skit i sådan kritik, för den betyder inte ett dugg. Jo, jag vet, för det mesta mycket lättare sagt än gjort, men man får försöka. Elaka människor finns överallt, på arbetsplatser, och bakom skärmar av olika slag.

  nätdejting säkerhet procent Dina klänningar har jag inget större intresse av, även om jag naturligtvis tycker att många är fina, men jag tycker det är trevligt att se dig. Du är vacker när du ler…ja, även när du inte ler.
  Däremot tycker jag om att läsa det personliga du skriver. Varför är inte helt enkelt att förklara, för jag borde ha nog av mitt eget elände, men som sagt, tycker om att läsa dig gör jag.

  dejting 55 plus uppsala För övrigt ska jag ta efter dig, och bli personlig på min plats i den vida webben, den som vilat några år. Tryter orden, och/eller inspirationen finns alltid bilder på och berättelser om min älskade. Ja, hunden jag delar mitt liv med, hon som alltid finns nära mig.

  chat date online india Det jag egentligen ville säga…fortsätt skriv, och dela med dig.

 13. nätdejting västerås jobb Jag tycker att du ska skriva om precis vad du vill, men se till att matcha innehållet med omslaget. Dvs bloggtexterna med bloggbeskrivningen. Om jag var du, och om jag ville fortsätta dryfta vardagsgrejer, dåligmående och kroppsfunktioner offentligt, så skulle jag sluta fokusera på mode och skönhet i min bloggbeskrivning. Och om jag ville driva en mode och skönhetsblogg så skulle jag anpassa innehållet därefter, dvs antingen sluta avhandla krämpor, eller hitta en annan kanal för det. Problem solved.

  nanna johansson nätdejting Jag tror nämligen att det är där krocken sker. Det handlar inte om innehållet i sig, utan om innehållet i relation till förväntningarna. Både hos dig och hos oss. Människor använder bloggar för olika ändamål, både de som skriver och de som läser.

 14. dejtingsajter pris jakt Det är din blogg och du skriver vad du vill i DIN blogg såklart, jag gillar blandningen , fina kläder och tips läsa om ditt liv , glädje,kärlek, lycka, sjukdomar , problem = livet
  Låt inte en kommentar sänka dig! Kram

 15. dejta tjej med barn quilts Dina långa inlägg med tankar
  Är alltid bäst! Håller inte med L där, blanda om du vill det är Din blogg!

  1. dejtingsajt kriminella politiker Självklart kan man blanda, det var det som mitt första alternativ gick ut på men det kanske blev otydligt. Man kan absolut ha en blogg som tar upp både krämpor och kläder, men då tycker jag man ska anpassa bloggbeskrivningen därefter. Alltså matcha innehåll med beskrivning, oavsett vad innehållet är. Stämmer de inte överens så ändrar man den ena, beroende på vad man vill med bloggen.

 16. dejtingsidor rika män rollista Älskar din blogg precis som den är. Blandningen av personligt och klädvisningarna är perfekt i mitt tycke.
  Det känns lite som att man känner dig när du delar med dig av ledsamheter också. Tråkigt när man i vissa bloggar känner att sanningen friseras med både ord och filter.
  Så fortsätt precis som du gör ❤️❤️

 17. thai airways date change Hej ! Jag tycker väldigt mycket om din blogg, den är personlig, verklig och blandad.

  dejta hur länge Vad gäller kärlek så fick jag ett råd för ett par år sen; Låt inte någon älska dig mindre än du älskar dig själv. Med det sagt, du är fin så vänta hellre på den som ser dig snarare än den som inte ser.

  happy cake dejting sidor Sjukdom är jobbigt, man får liksom fundera över hur man kan och vill leva men det är ibland bra.

  dejtingsidor norrland game Du är bra Louise, kram.

 18. gratis dejting för gifta Hej Louise! Sluta aldrig skriva personligt! Bloggar som bara handlar om mode, smink, festliga utekvällar och ”drinkar i solnedgången med bästaste tjejgänget” går det tolv på dussinet! Att du bjuder in till inblick i ditt liv med både med- och motgångar är otroligt generöst av dig. Du är på riktigt som en kompis där ute, bara en som jag aldrig träffat i verkliga livet.
  Vill någon bara läsa om det som är glatt och ytligt och tillrättalagt, så finns det en myriad av andra bloggar att söka sig till, så kan vi som uppskattar att få lära känna en verklig människa fortsätta hänga här.

 19. nätdejting happy pancake english Läser alltid din blogg och uppskattar din ärlighet och att du står för vem du är. Gillar när du visar kläder och tipsar om skönhetsprodukter. Snälla fortsätt precis som du gjort, det är ju det som gör din blogg så speciell. Vi vill höra om jobb, bostads, kärleks och viktproblem. Jag kan identifiera mig med dig, även om vi lever lite olika liv. MEN, vi är kvinnor med kurvor och kärleksstrul. Fortsätt och jag lovar att bli bättre på att kommentera. Kram på dig!

 20. dejtingsajter 50 herraduras Jag har följt din blogg i många år! Du har till å med köpt en klänning åt mig 🙂 å skickat den till Karlstad!
  Jag kollar din blogg varje dag å gillar den precis som den är! Så länge du mår bra å är nöjd med det som skrivs så kör på! Det kommer alltid finnas folk som vill ”trycka åt en”…

 21. match date of births for compatibility Hej, jag har läst din blogg i många år otycker den/du är underbar och du ska absolut skriva om precis vad du vill o känner för, det är din blogg! Jag känner igen mig i så mkt du skriver om ensamhet, depressioner mm Du verkar bara en sån toppen tjej o jag hoppas att alltvönder snart för dig o du ska må lite bättre! Stor kram till dig!

 22. dejtat 8 gånger iphone Älskar att läsa ALLT i din blogg . Livet är inte solglatt hela tiden . Vi som följer dej vill läsa om Dej o ditt liv o vi uppskattar din ärlighet . Fortsätt vara DU !! Kramar från Lina , Visby

 23. nätdejting presentation video En glassig blogg blir för ointressant tycker jag. Du har valt att berätta om dina problem. Det finns andra som ocksågör det och som har stora bloggar. Som bloggläsare har man ju en uppsjö av olikaslags bloggar att ta del av. Man behöver inte klanka på dem man inte tycker om.

 24. nätdejting farligt begär Jag har avföljt många bloggar, på grund av att de inte levererar det innehåll jag vill ha. Jag har däremot aldrig talat om att jag avföljer och gnällt ut mitt missnöje. Det är ju inte bloggares ansvar att ge mig den blogg jag vill ha, det är jag som får leta reda på de bloggar som passar mig. Att tala om att man är missnöjd och tänker sluta läsa, dessutom med spelad omtanke, är bara ett sätt att trycka till. Negativa kommentarer sätter sig verkligen, som en tagg, men jag hoppas att du kan skaka av dig detta. Och jag hoppas, uppriktigt, att det snart lossnar för dig, att du ska må bättre och få lite mer flyt.

 25. dejtat 5 gånger iphone Jag gillar din blogg precis som den är! Den enda blogg jag följer i princip dagligen. Så låt den negativa kommentaren rinna av dig!

 26. dejtingsajt akademiker jobs Jag gillar din blogg och kommer fortsätta läsa den med allt sitt varierade innehåll. Därför den är bra ju!
  …och du är bra!

  dejting i mobilen jönköping ”Klanka ner på andramänniskorna” har inget med dig att göra. De berättar bara hur de själva mår.

  dejting 45 förskola Kram och ha en fortsatt fin sommardag!

 27. dejting för golfare gå Jag kommer självklart fortsätta följa din blogg, har läst den under många År nu. Det är alltid bra att resonera om saker och det tycker jag du gör så bra!
  Jag är inte så förtjust i klänningar, men skulle aldrig komma på tanken på att klanka på din blogg just för att du i sommar skriver mycket om klänningar!

 28. thai date farang Gillar att bloggen är ÄRLIG och att du skriver om det som är bra och mindre bra i ditt liv. Så är det för oss alla – även om några vill framstå som lyckliga dygnet runt hela året.

  dejting spel online gratis barn Du är en fantastisk kvinna!

  nätdejting fakta unik Tacksam för dina tips om kläder, smink, mm, men uppskattar än mer att du delar med dig av din vardag i vått och torrt.

 29. dejtingsajter bluff ar Tycker du ska skriva å visa vad du vill !!

  bäst i test dejtingsajter finland Förstår inte alls hur man kan klaga på någons blogg !!?! Gillar man inte det man läser SÅ sluta läs !!! Som du säger finns en massa olika bloggar Välj den som passar dig !! Det är väl inte vi följare som ska bestämma !?! Självklart kan man ju som bloggare ställa frågan om man vill höra vad ens läsare vill ha mer eller mindre av

  dejta afrikanska män Tror din blogg hjälper många som kanske känner igen sig i det du skriver !!

  date stamp app Jag tycker om att läsa din blogg även om jag inte alls har det som du Inget illa menat med det

  nätdejting ensamstående mammor Sen hoppas jag att det som känns jobbigt för dig snart löser sig !!

  nätdejting p1 idag Va rädd om dig !!
  Å fortsätt blogga på ditt sätt
  Med en blandning av allt som är ett liv ❣️

 30. bra dejtingsidor som är gratis comhem Jag älskar din blogg för att den är ärlig! Inga retuscherade bilder eller masa fluffiga rosa moln. Jag kan kräkas på allt som är så perfekt! Jag älskar dina inlägg om kläder. Så mycket kläder jag köpt efter att jag hittat din blogg! Tänk inte på alla troll som finns. Gillar man inte en blogg så slutar man väl att läsa den? Fortsätt som du vill med bloggen men lät dig inte påverkas av trollen.

 31. dejtingsajt twoo unlimited För min del får du gärna vara mer personlig och ”negativ”. Jag är så otroligt glad och tacksam över den ökade fokus på psykisk ohälsa som blivit de senaste åren! En mer sann bild av vad livet är. Då menar jag inte att man bara pratar om jobbiga saker och fastnar i sånt tankemönster ( vilket är lätt att själv göra när man mår dåligt) utan att man varvar med ytligt och roliga saker också. Man kan må pyton men ändå skratta och shoppa tex. Man kan må bra men ändå grubbla och ha svackor. Var dig själv, följ det som känns bra för dig så följer vi som uppskattar dig automatiskt. De andra vill du ju ändå inte fejka till till!!

 32. dejting facebook Hej!
  Gillar din blogg precis som den är.
  Försök att strunta i dessa energitjuvar, är ju ingen som tvingar dem att läsa din blogg.
  Man slutar aldrig förvåna sig över männskligheten!…… ☹
  Kram kram från en annan Skåning.

 33. beroende av nätdejting Jag tyckte att kommentaren var komisk. Liksom, måste man må bra för att visa kläder och vad skulle vara märkligt med att visa kläder och inte må så bra!?! Kläder behöver man ju oavsett hur man mår! Kan man inte visa kläder om man har ett struligt förhållande? Eller blir det märkligt om man har ont i magen i bland och ändå visar kläder? När får man visa kläder egentligen? Jag har migrän idag och tänker att det kanske blir märkligt om jag tar på mig något nytt ikväll, sen när jag tagit min medicin. Det kan ju ändå märkas att jag är lite hängig och det kan ju alltså få finnas någon som tycker att det känns märkligt . Jag får nog gå naken. Det blir ju inte alls konstigt i alla fall.

 34. dejtat 8 gånger minus Jag håller helt med de flesta som har kommenterat här – fortsätt skriva precis så som du går idag; en kombination av smink och mode samt personliga tankar och problem. Det är ju det som gör att jag tycker om din blogg så mycket.

  dejta flera killar samtidigt photoshop jag hoppas att du kan fokusera på alla gulliga kommentarer istället för den ynka elaka. Det är ju det som nättroll INTE vill, utan att göra dig illa och få dig att må dåligt. Ett vansinnigt och obegripligt beteende av människor som inte mår bra utan skulle behöva hjälp av en kurator eller psykolog.

  bästa dejtingsidan 2015 jag älskar att läsa om smink och mode men uppskattar även enormt mycket att få lära känna dig och få ta del av dina tankar och problem. Det är så lätt att känna igen sig även om själva grundfrågan kan vara olika.

  dejta vegetarianer Jag hoppas att du alltid kommer att fortsätta blanda exakt på samma sätt som du gör och har gjort.
  Stor kram <3

 35. match date excel Tänk att det finns vissa personer som inte kan låta bli att trycka till andra. Om man inte gillar något eller är missnöjd så är det väl bara att låta bli att läsa och gå vidare till något som passar bättre. Inte behöver man väl vara taskig och otrevlig för det? Jag följer flera olika bloggar och slås alltid av hur genuin och äkta din blogg är. Jag uppskattar blandningen av mode, skönhet och vardagsliv med allt vad det innebär. Högt och lågt i en salig blandning, precis som livet självt. Jag vill läsa om riktiga kvinnor som är som är som jag, alltså inte perfekta. Jag vill inte se upp till dig, jag vill relatera till dig. Och det upplever jag att jag gör. För övrigt är det ju DIN blogg, DIN plattform, du bestämmer vad som händer där. Fortsätt som vanligt och var bara den du är. Det räcker gott och väl.

 36. top 10 dejtingsidor Det är just för att du är personlig och vågar visa vardagen, hur den är, att livet inte är på topp jämt, och blandningen mellan kläder, mode , smink och vardag som gör att jag följer dig. Din blogg är den enda som jag följer regelbundet. Du visar kläder som man faktiskt kan ha råd att köpa och som är snygga och i den stil jag gillar. Ger tips om mode och smink etc. Jag har ett par kroniska sjukdomar, inga man dör av, har inte värk jämt men ont i kroppen ibland och kronisk depression bla vilket i sig är oerhört jobbigt och utmattande. Det är en del av min vardag, men också snygga kläder, smink etc. Känner igen mig mycket i dig och du känns som någon jag kunde varit vän med. Min pappa säger alltid till mig ”dumma människor ska man inte bry sig om, de lider mest själva ”, vet det är inte lätt men vi är många många fler som gillar dig och din blogg.

 37. nätdejting 50 nyanser Har läst din blogg i flera år nu och anledningen till att jag gör det är ju för att du är ”på riktigt”. Jag älskar blandningen av mode, smink och livets glädjeämnen och sorger. Känner med dig när du mår dåligt eftersom jag vet hur det är att ha många krämpor av alla de slag. Gläds med dig när du mår bra och är lycklig.

 38. dejtingsidor utländska medborgare Alltså, jag fattar inte vad det är med folk! Varför mår man bra av att vara elak? Det finns ju tusentals av människor som hänger ut betydligt mer av sig själv än vad du gör. Tänk bara på många av våra kändisar, dokusåpa-dylika eller pudlande politiker som gnäller eller söker bekräftelse i massmedia…
  Nej, kör på som du gjort hittills! Den som vill avfölja kan ju göra det. UTAN att skriva varför och därmed trycka till dig.
  Kämpa på!

 39. dejtat 5 gånger chords Och precis som många andra älskar jag att din blogg inte är tillrättalagd och visar en ”falsk verklighet” som de flesta instagramkonton/bloggar gör i dag. Du är en vacker och klok tjej som förtjänar det allra bästa! Var rädd om dig! Kram

 40. gratis dejting nummer jordbruksverket Har följt dig i mååånga år. Älskar när du skriver om allt mellan himmel o jord. Klädkontot har blivit dyrare då du visar kläderna. Läser alltid o kollar först din blogg. Tack för att du hjälper mig ibland. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det löser sig med hjärta o smärta i ditt liv. Du är så fin och dina tankar som du skriver om Sluta aldrig med det. All Kärlek Till Dig. Kram

 41. dejt sajt párosítás Många fina kommentarer och jag kan bara hålla med, jag har faktiskt slutat följa bloggar när de har plockat bort det personliga. Fortsätt som du gör tycker jag. Hoppas innerligt att allting ordnar sig på bästa sätt för dig. Lästips: LCHF-magasinet har haft en hel artikelserie om lipödem under våren, mycket läsvärd. Ha det bäst! Kram

 42. internationell dejtingsida Det är just det personliga jag gillar och läser i din blogg. Kanske låter konstigt men vi har helt olika klädsmak och Cellbes t ex är inte alls min cup of tea, de inläggen skummar jag bara. Däremot när du skriver om viktkamp och tankar därkring, då läser jag gärna!

 43. dejting i lund priser Jag följer din blogg för att du är ärlig och visar både livets ljusa och mörka sidor. Det trevliga och mindre trevliga. Du känns som en äkta människa och det är inte många som gör det i media idag tyvärr.

 44. bästa dejtingsajt flashback nere Livet är upp och ned för oss alla och jag läser din blogg för att det är blandat med både ytlighet som mode och smink men också tankat om livet på gott och ont. Följer inga tillrättalagda bloggar som man vet inte är äkta utan följer bloggar som din som man vet är ÄKTA och på riktigt och som speglar livets med-och motgång! Sluta aldrig med att vara DU i bloggen och jag önskar dig medgång framöver! Tack för att du delar med dig! ❤️❤️❤️

 45. date chat gay De där kommentarerna och brevet är trakasserier och inget annat. Säkert någon som är ”avundsjuk” på dig, tänk så mycket fint och bra som du har som inte alla andra har. Tvivlar på att personen i fråga skulle våga säga något elakt om den stod framför dig. Det är den personen som är sjuk, det är inte dig det är fel på. Stå på dig och skriv om det du känner är viktigt för dig. Jag läser din blogg för dina oretuscherade bilder och blandningen av kläder och personrelaterat.

  dejtingsajter för kristna namn Skickar ett gäng styrkekramar och hoppas att de värmer även om de inte hjälper <3

 46. dejta umeå kommun Jag tycker att mixen i din blogg är underbar, man vet aldrig vad man möts av och alltid är det bra och interessant.

 47. dejtingsidor äldre kvinnor flashback Skriv precis vad du vill, du bestämmer för det är din blogg! Gillar man inte det man läser så slutar man ju bara att följa, hur svårt ska det vara liksom?! Jag blir kvar, gillar dig! <3

 48. nätdejting fungerar inte iphone Underbara fina Louise fortsätt att skriva din blogg precis som du gör nu.
  Strunta i alla kommentarer och fortsätt på ditt sätt.

  nätdejting gotland djup Toppen!!!!
  Kramar!!

 49. nätdejting 2013 creteil Men det är ju precis därför jag fortfarande läser din blogg efter fleraår, för att den är ”vardagsperfekt”. Skickar kärlek och styrka till dig!

 50. online dejting hrvatska youtube Louise,
  Din blogg är en väninna i vardagen för mig. Och sina vänner gillar man med hull och hår. Vilket du kan tolka bokstavligt: med valkar och generande hårväxt. Eller tolka bildligt: med depressioner och lipödem.

  dejtingsajt albaner religion Någon gång kommer jag träffa på dig i en provhytt – eller vid en bloggträff? – och då ska jag berätta för dig IRL om vad mycket ditt mod att tala så öppet om sånt som tynger dig (bokstavligt och bildligt) betyder för mig som läsare.

 51. dejta gift man synonym Har läst din blogg i flera år och din blogg är en av få som jag fortfarande följer. Just för att du är den du är och för att du skriver som du gör. En människa som lämnar en sådan kommentar som den kvinnan gjorde kan inte må bra och förtjänar inte din uppmärksamhet. Försök att strunta i såna kommentarer och fortsatt vara den fantastiska kvinna som du är. Kram

 52. bästa dejt maten Håller med andra som skrivit, fortsätt skriva på ditt sätt!! Tycker om din blandning i bloggen och tycker att det är bra. Tråkigt med bloggar som bara innehåller ex kläder, blir så platt då och man lär inte känna personen som skriver bloggen. För mig få du gärna skriva mer personligt och blanda det som du gör med kläder och smink och även annat ämne som du kanske vill skriva om. Fortsätt på ditt sätt!! Styrkekramar till dig!!

Kommentera

dejting tv program engelska dejtingsidor test E-postadressen publiceras inte.

bästa dejtingappen 2015

dejt program

dejtingsajt för unga under 18 göteborg

nätdejting badoo bra

date chat for android

dejtingsida helt gratis ziehen