Nej det funkar inte att betala hyran med ett mobilskal

Nej jag vill ha mer än ett skal för ett sponsrat inlägg
Nej jag vill ha mer än ett skal för ett sponsrat inlägg

intressanta frågor dejt nätdejting sverige zaremba Jag tänkte ta och tipsa om två klänningar från Indiska. Tyvärr har jag inga länkar till dem eftersom de inte finns på hemsidan. Detta irriterar mig ganska mycket. Nog för att jag själv kan gå ut och handla plagg i butik då jag har nära till affärer, men jag vill ju även länka för att inte enbart ge dem gratis reklam utan faktiskt kunna lägga upp affiliatelänkar så det kan ticka in några kronor även till mig om folk handlar efter mina tips. Plus att jag tycker det är retligt för de som vill nätshoppa efter mina tips och inte kan gå ut och handla i butik för att de har flera mil till närmsta Indiska.

bästa dejtingsajt flashback bilder Jag fick frågan nyss ifall jag tjänar på länkarna och tipsen jag lägger upp här i bloggen. Och ja, delvis. Det är under de inläggen jag märker ut med ”affiliatelänkar” som jag kan tjäna pengar. De andra som när jag tipsar om Lindex, Kappahl, H&M, Gina Tricot osv har jag inte ett öre för. Det är Ellos, Cellbes, och nu även Haléns jag kan tjäna på. Samt Indiska och Hudoteket. Kanske jag har någon till i min affiliatekatalog, men det är de enda och jag märker som sagt var ut när det handlar om sådant.

dejt med äldre kvinnor hur skriva dejtingprofil Det är därför jag inte alltid länkar till inlägg från de stora kedjorna. För att jo, de får gratis reklam men jag vill inte bjussa på länkar dessutom. Att blogga tar tid. Det gör det för de flesta, men framförallt för oss som tar mycket bilder som ska redigeras, läggas upp, sedan ska man hitta plaggen och länkarna på hemsidorna. Är det affiliates ska länkarna dessutom omvandlas så de kan spåras. Plus den där lilla biten att gå ut och kolla i butik och prova kläderna. Så ja, mycket jobb men jag gör det för att det fortfarande är kul. Inte för att jag tjänar pengar på det. Och ja, ibland tröttnar jag. Blir irriterad över att en del kan tjäna så jäkla mycket på sina bloggar och andra knappt något. Att kedjorna vet vem jag är och har koll på mig och min blogg (har träffat dem så jag vet det) blogg men att de inte erbjuder någon form av ersättning ändå (förutom Indiska som själva tog kontakt med mig). Då tänker jag ibland att nej nu skiter jag i det här.

gratis dejting ingen betalning utgår Jag har tänkt mycket på att jag ska vara mer aktiv och se till att få hit annonsörer på sidan så jag tjänar pengar på sponsrade inlägg eller annonsbanners. Tyvärr är det många företag som tycker att man ska arbeta gratis. Som skriver och erbjuder till exempel ett mobilskal för ett inlägg i min blogg. Eller som bara tycker att jag ska vara glad för att jag får ta del av deras trafik genom att de länkar tillbaks. Visst kan man byta länkar, men det är ju något man mest gör med andra bloggare. Inte med företag som faktiskt kan tjäna pengar på att jag skriver om dem. Jag kan ju inte betala mina räkningar med ett mobilskal eller en länk (oftast har jag fler läsare än de företag som erbjuder just detta så det är inte någon win-win situation).

gratis dejtingsajt sverige ab bästa dejtingsidan för seriösa killar Oftast handlar det om pressprover och pr då jag skriver om nagellack och skönhetsvård. Det betyder att om företag skickar ut varor så kan jag välja att skriva om dem om jag gillar produkten, men det är inget krav utan bara en förhoppning från deras sida. Det är pr. Att företaget har krav på motprestation i form av inlägg är reklam. Ibland har det hänt att jag skrivit om ett bra initiativ eller märke och fått en pryl (och i något fall pengar) i utbyte. Detta ska märkas så det framgår att det är samarbete och reklam. En del företag vill inte att man ska skriva ut detta vilket är både olagligt och oseriöst. En del bloggare och Instagrammare skiter i att märka ut sådant och begår då ett brott. Just Affiliates kan jag själv tycka är lite knepigare då företaget inte bett mig skriva, och jag tjänar inget såvida inte folk handlar/klickar. Men det är lika bra att märka ut ändå. Ha som regel att vara öppen med att allt man kan tjäna pengar på ska man vara öppen med, då blir det oftast inte fel.

jockiboi dejtingsajt badoo Det ”nya” inom tidningsvärlden nu är så kallad native advertising. Det vill säga att man bakar in annonsen i en redaktionell text. Så det ser ut som en artikel men är reklam. Ungefär så som bloggare jobbat länge med sponsrade inlägg. Samma sak men native låter ju lite tjusigare än sponsrat inlägg kanske. Plus att en bloggare inte alltid betyder att det är en vettig och underbyggd text.

dejta med barn dejtingappen tinder Jag vet hur mycket det kostar att annonsera i tidningar och även digitala magasin så att en del företag verkar tro att bloggare är dumma i huvudet och ska göra reklam för någon liten pryl som ett mobilskal eller en mössa gör mig förbannad. Riktigt förbannad. Oftast svarar jag inte ens dessa oseriösa aktörer. Jag har många läsare. Jag vet att mina läsare är lojala och att de flesta litar på mig. Detta har ju företagen koll på. Så nu vänder jag mig till er företag som vill samarbeta, jag gör gärna samarbeten och sponsrade inlägg. Men det kostar mer än ett mobilskal. Jag har också en hyra att betala. Men ni seriösa aktörer därute, hör gärna av er så syr vi ihop något bra.

bästa nätdejting för unga Det var det. Nu ska jag visa de där plaggen från Indiska. Det var planen från början men inlägget stack iväg åt ett annat håll så klänningarna får ett eget inlägg här efter istället 🙂

dejtat 2 månader mat online dejting hrvatska karta Puss & Kram /Louise

Kolla mer

4 comments

  1. happy pancakes dejting råd BRA Louise! Självklart ska du inte jobba gratis. Jag älskar din blogg och litar på det du skriver om. Bra att du står för att du samarbetar med seriösa företag. Trevlig helg!

  2. populära dejtingsajter Jag undrar över en sak. Visst är det väl skattepliktig inkomst både när du som bloggare får betalt i pengar och i varor som ersättning för produktreklam och affiliateslänkar? Hur gör du där? Har hört om flera bloggare som råkat ut för skatteverkets undersökningar och råkat ut för rejäla skattesmällar för både pengar och varor de fått från företag.

    1. tips till dejtingsidor När det gäller affiliates så dras skatten innan jag får pengarna. Samma sak de få gånger jag gjort sponsrade inlägg. Eftersom jag sällan tagit emot prylar (från Apple är det till exempel lån) , och aldrig åkt på så kallade bjudresor, så har jag inte samma koll. Men ska kolla upp så jag inte åker på en smäll för att ha tagit emot nåt.

  3. dejtingsajter e kontakt centrala Bra inlägg! Jag har haft dålig koll på hur det fungerar men läser din blogg för att den är välskriven, med bra tips och- för att jag upplever dig som pålitlig! Keep up the good job!
    Crystle
    PS tack vare dig har jag upptäckt Ellos, som jag tidigare hade fördomsfull bild av (tantig postorder). Använde dina rabattnummer och klickade hem jättefin klänning och kofta! Tack, du är en stor hjälp i mitt klädliv!

Kommentera

gratis nätdejting norge dejta hur ofta nyfödd E-postadressen publiceras inte.

match date for residency 2015

thai dejting

dejta otrogna män

nätdejting seriös engelska

dejtingsajt elit fönster

dejta kille med barn quilt