Klänningar och skor i 60 talsanda

dejt 4 região Igår surfade jag mig nästan illamående. Jag klickade mig in på sajtendejting 20 år bröllopsdag och kunde liksom inte sluta. Klänningar, skor, väskor mm…Tusentals. Jisses. Många av klänningarna går dessutom upp till både xl och 2xl. DET är positivt. Och att det inte är frakt.Jag blev speciellt förtjust i några klänningar, varav två 60 talsinspirerade från Anna Field. Vettiga priser dessutom.

Den här alltså, jag vill ha den! 449:-
Den här vore också Louise'ig. 539:- kostar denna.
På fötterna hade jag gärna haft dessa med rejäl klack. Borde inte vara vingliga. 899:- Också Zalando.
Eller dessa. Jag tyckte de var urfina i gul/brunt när jag såg dem på Brandos men svart är ju mer användbart. Nu har jag även provat dem i en butik på Götgatan. Om de inte vore så dyra hade jag slagit till för trots hög klack är de verkligen jättesköna. Märket är Fly London och de kostar 1599:-.

anledningar att dejta en dansare Fasen, nu är klockan nästan ett och jag ska upp halv fem. Sheise! Dags att sova fem kvart i timmen. Kram på er! /Louise

danska dejtingsidor flashback

Kolla mer

18 comments

 1. dejta en polis Grattis Sverige!

  dejta på facebook status Woow vilka snygga klänningar! Den rösa/svarta kom till mamma 🙂

  dejting sverige gratis español Hoppas du får en tripp till Skåne!
  Ha det gott!

  1. dansk dejtingsida Jeanette: Mmm, vill också ha den rosasvarta. Tack så mycket, hoppas på fint väder här nere men det ser lite dåligt ut so far.
   Ha en fin torsdag.

 2. svenska dejtingsidor gratis online halkade in på din blogg förra veckan – vilken kalasbra inspiration för oss som drar lite större storlekar!!! Du känns som ett välbehövligt vattenhål för oss som inte bara vill ha en massa tant-tält!

  kim kardashian spel dejt Har väldigt svårt att hitta snygga tjockiskläder eftersom jag dessutom är äppletjock men tänkte tipsa (tillbaka!) om en jättefin klänning som jag hittade på Åhlens. Till och med jag ser ut att ha midja i den! Jag gissar att du är någon storlek mindre än jag men en L kanske inte är för stor för dig? Den finns i orange (står röd på hemsidan men det stämmer verkligen inte) blå och svart, bara 199 spänn dessutom 🙂

  dejting i göteborg xc90 dejting happy pancake erfarenheter

  gratis online date site (hoppas länken funkar!)

  1. dejta bekants ex jenny-maria: vad kul att du halkade in till mig en sväng 🙂 Ska absolut ta och kolla in din länk. Tänkte tagit mig en sväng inom åhléns häromdagen men hann inte innan jag gav mig av till skåneland. Vill ha en ny, snygg svart klänning. Får bli en koll på Väla i Helsingborg imorgon. Kram

 3. dejtingsidor england pris Alltså ursäkta spammandet men vilken kalasbra webb-butik! Man kan ju ställa sökningen efter storlek så man slippper sitta och sukta efter det som ändå inte finns i storlek! Nu ska det shoppas 🙂

  1. nätdejting historia de jenny-maria: Ja det är hur lätt som helst att fastna där, hehe. Blev helt shoppingsjuk på den sidan.

 4. dejt trt 6 Hej Louise!
  Undrar vilken dator du använder? Och kan du rekommendera någon speciell blogg dator?

  muslimsk dejtingsajt Sen undrar jag om du vill ha barn i framtiden? Dan du tänka dig att åka till danmark och göra en insiminering (stavning)?
  Kram

 5. smsdate Det vore kanonbra om du hojtade till och berättar vart till du ser en träningsjacka i gult och blått och det står SWE på framsidan går bra även på baksidan, den går inte att få tag på, men jag vet att den har funnits i alla fall. Den svenska träningsjackan som figurerar nu, har endast en liten logga på bröstet.

 6. dejtingsajt karlstad flygplats Har hängt med i din blogg ett tag, första gången av en slump, sedan lite sporadiskt. Är nu helt ”hooked” du skriver medryckande och intressant oavsett ämne! Jättefina tips för oss lite runda o goa kvinnor! Fortsätt så!!
  Ha det gott :-))

 7. dejtingsajter norrland upplevelser Vilken bra tips Zalando.se var. Såg en klänning som jag blev så sugen på. Den vill jag ha! Det är för jäkligt att man har dåliga fötter, skulle så gärna vilja några läckra skor. Numera är det specialsandaler med inlägg. Hur kul är det till en snygg kläning?

  1. varningstecken nätdejting Anita: ja ibland är det värt att klicka på alla de där annonsbannersen som ligger på bloggar och facebook 🙂 Så jag hittade Zalando. Förstår att det är trist med specialsandaler men du får lägga mer krut på resten. Kanske kan du blinga sandalerna på något sätt dessutom? fästa nån rosett, kanske en brosch. limma dit några stenar?

Kommentera

date tree definition nätdejting danmark E-postadressen publiceras inte.

dejta kurdiska tjejer

date app asia

dejtingsidor som är helt gratis hemsida

dejtingsida herpes ut

dejta på rätt sätt

testa dejting gratis yrkesutbildningar