Jag ska prata ensamhet i radio

höra av sig efter dejt dejta hur ofta träffas igen Godkväll mina fina. Hoppas ni haft en bra dag? Själv har jag lite huvudvärk och är trött, men jag ska inte lägga mig riktigt än. För vid halv elva ska jag vara med i Karlavagnen och prata lite om midsommar och ensamhet. Det jag skrivit en del om på sistone. Producenten till programmet hade kikat in i min blogg så de frågade om jag ville vara med. Och sure, det är klart jag kan.

ranking dejtingsajter För som jag sagt tidigare så är det här med ensamhet något vi borde prata mer om. Det är inte bara udda människor som är ensamma, om nu någon har den skeva bilden. Ensamhet finns i alla samhällsklasser, och i alla åldrar skulle jag tro. Sedan kan den se ut på olika sätt. Man kan känna sig ensam fast man är i ett förhållande också. Fast för min del är det nog att jag ÄR ensam, dvs bara jag, ganska ofta.

dejtingsajt etnicitet wikström Visst har jag vänner. Jag har mina föräldrar, jag har släkt. Människor jag älskar. Men familj och släkt bor ganska långt bort och ibland är det inte läge att åka dit. Som över midsommar. Det kostar multum med tågbiljetter. Vi får se vad som händer i helgen helt enkelt.

dejtingsajter mazily utropstecken Nu ska jag inte skriva mer om det, ni får lyssna på Karlavagnen istället.

chat date sites uk Puss och kram

Kolla mer

11 comments

 1. dejtingsajter utomlands Jag har tyvärr inte lyssnat för jag såg inlägget just nu. Vi borde verkligen prata mer om ensamhet.
  Jag har alltid haft en del vänner, jag har alltid haft få men lojala, sen har det kommit och gått beroende på tid i livet med studier och så.Jag är jätte tacksan för det. Men det är något jag tagit för givet. Men så runt 35 års ålder så kom känslan av att jag faktiskt inte har så många vänner, de har familjer och barn och faktiskt inte tid med mig längre, jag är rätt lågt prioriterad förståeligt nog.
  Jag har några fina människor att prata med men när det kommer till att göra saker finns där nästan inga. Jag är mest själv. Jag upplever det som svårt att träffa nya människor ju äldre man blir. Bor i ett mindre samhälle och det är inte lätt att få kontakt. Det hade varit så kul att bara kunna gå ut och äta med någon eller gå på bio, göra saker ihop.
  Och det är lite skämsigt att säga att ja jag känner mig ensam eller är ensam för på något vis är det som om det skulle vara något fult,det blir liksom lite obekvämt, det är synd. Jag tänker ofta att det måste ju finnas många som faktiskt är ensamma men som inte söker kontakt just därför att det känns svårt. Blev ett lite långt inlägg detta men det engagerar.Tack för fin blogg

 2. date night definition God morgon! Inte heller lyssnat ännu,men ser verkligen fram emot det! Har tänkt mycket på dig senaste tiden, funderat över varför jag fastnat för din blogg. Kommit fram till att det är de gemensamma nämnarna, jag känner mig hemma hos dig. Jag känner igen mig i det du beskriver, mycket av det som sker i ditt liv liknar mina egna upplevelser. Jag häpnar inte, jag imponeras inte, jag avvundas inte…och det vill jag inte heller. Du känns jämlik, jag blir trygg…du är en vän fast vi aldrig setts.
  Därför tror jag att jag hänger kvar. Jag mår lite bättre av att veta att du har det likadant, jag lutar mig mot dig. Kan låta egoistiskt, men dina ord fyller en gigantisk funktion i mitt liv.

  nätdejting danmark jobb Så tack för att du vågar sätta ord på det jobbiga. Tack för att du blandar vilt med inslag i din blogg. För mig är det som livet ser ut. Jag blandar ångest med klänningar och smink för att orka. Det är inte ytligt, det är överlevnad.

 3. dejtingsajt unga Jag håller fullkomligt med det Camilla skrev. Det är av samma anledning som jag fastnat för din blogg. Du känns äkta helt enkelt, och det är tyvärr inte så vanligt idag. Stort tack för det du gör. Tyvärr lyssnade jag inte heller på dig i radio. Synd, du gjorde säkert ett strålande jobb. Jag känner igen mig mycket i det du skriver om ensamhet.

 4. nätdejting ytligt Ni som inte lyssnade direkt, kan hitta det på SRplay, P4, Karlavagnen, det gjorde jag.
  Louise, du var jättebra, fick fram dina åsikter och tankar med programledaren.
  Trevlig midsommar!

 5. dejta 16 åring ha För att inte tala om ensamheten när man är svårt kroniskt sjuk och inte kan vara med alls längre fast man vill och till slut är man helt bortglömd. Det skriver jag ofta om. Min blogg är min enda ventil.

 6. varningstecken nätdejting tips Jag har precis lyssnat på inslaget och är djupt imponerad av dig! Vad trevlig, klok, gullig och omtänksam du låter. Vilka bra kommentarer!
  Verkligen bra om ett viktigt ämne som du avdramatiserar, eftersom det är vanligare än vad många vill visa.
  Riktigt, riktigt bra!

  dejtat 3 månader gratis (Och tack för en riktigt jättebra blogg!)

Kommentera

hbtq dejting online varför nätdejting E-postadressen publiceras inte.

dejtingsajt kristen kvinna

dejtingsidor forum officiel

dejtingsajter som är gratis comhem

dejtingsajter test 2015 legacy

nätdejta 20 år bröllopsdag

dejtingsajter test 2015 nsw