Fredagskväll med vänmys och drinkar

dejta på internet funkar dejtingsidor flashback Hej på er raringar. Alles gut? Här är jag redigt trött på värmen nu kan jag ju säga. Det är cirka 28 grader hela tiden i lägenheten (trots nedrullat, öppna fönster och fläkt) så jag vaknar med huvudvärk, trött och mår illa. Helsike vad jag längtar efter ledighet så jag kan åka bort från Stockholm city ett tag. Jag älskar min stad, men behöver ett break. Två veckor till, kämpa!

dejtingsajt kriminella ligor Helgen har varit ganska händelselös, förutom i fredags kväll när jag träffa Linda några timmar. Det blev en sen middag på Vikingen och sen promenerade vi över parken bor till Rival för en god drink innan hon skulle åka hem igen. Kort men underbart att träffa min vän. Jag och Linda träffades första dagen på journalistutbildningen då vi satt bredvid varandra under ett tal. Sedan dess har vi varit vänner och delade till och med lägenhet några år.

dejtingsajter england online Det blir alltid både djupa samtal och mycket skratt när vi ses.

nätdejting dasha effects Mariatorget när fontänen är avstängd och barnen som klättrar i den sover. Stillsamt och vackert.

dejtingsajt utan registrering Strawberry daquaris. Ja de satt fint kan jag ju säga. Supergoda och svalkande.

dejtingsajter helt gratis Så fredagskvällen blev supermysig. Lördagen var desto tristare. Vill ni se några bilder från den också?

Kolla mer

2 comments

  1. beroende nätdejting Ett tips är att ha fönstren öppna på natten och stänga på morgonen och inte öppna förrän till kvällen. Då släpper du inte in värmen som man gör när man har öppet på dagtid.
    Om du har kylklampar kan du hänga sån på fläkten, funkar jättebra! Eller linda in i en kökshandduk och ha på kroppen när du ligger eller sitter ner.

  2. date rap definition Haha, ja det var ju sjukt skönt att träffa en annan blondie direkt på första föreläsningen
    Åh, mysig kväll ♥️♥️ vill göra oftare.

Kommentera

dejtingsajt för snygga cyklar sida date d'apparition E-postadressen publiceras inte.

nätdejting profil facebook

mullig dejtingsida

gratis mobil dejting gratis

dejting appar iphone ipad

dejta seriöst medium

nätdejting mobilnummer