Färggrann thai tid.

sveriges bästa dejtingsidor online dejting Hej vänner! Nu är jag på plats i skåne, eller i Osby närmare bestämt. Resan ner gick bra när tåget väl behagade komma. Alla tåg var försenade redan från start i morse men det gick det också. Jag gjorde som alla andra och försökte sova och jag slumrade tydligen till för jag vaknade av att jag snarkade. Huga, det är alltid lite pinsamt för i en tyst kupé hörs det. Efter det vågade jag knappt somna om men efter någon timme flöt jag iväg igen. Vaknade med snustorr mun(förmodligen hade jag snarkat igen) cirka 5 min innan jag skulle av så det var bra tajmat.

dejtingsida profil facebook Min vän Malin kom hit en sväng i eftermiddags och fick en försenad 40 års-present och jag fick tillbaks en present hon köpt i Thailand. Bra byte med andra ord. Min present bestod av tre klockor och en sådandär piggig brödkavel. Inte för att baka bröd men väl att massera ryggen med. Jag har letat efter en sådan men bara hittat barnkavlar. Men Malin hittade en i Thailand.

dejtingsajter test 2015 outback Jag misstänker att Malin slår mig om jag lägger upp bilden jag tog av henne när hon öppnade paket. Vi satt och drack kaffe ute i solen och hade det hur gott som helst. Ni får se klockorna så länge så jag ska jag nog övertala skånefolket att vara med i bloggen sen också 😉

dejtingsajt för 15 åringar utomhus

internetdejting träffas Nu ska jag krypa ner i min smala säng. Vi får väl se vad som händer den här gången. Alltid är det något eftersom jag inte är van vid en 90 cm säng. Har en 140 hemma. Sist jag var nere knockade jag nästan mig själv när jag råkade köra in ansiktet i väggen. Den var liksom för nära. Näsan var öm i två veckor efteråt. Jag har även lyckats ramla ur sängen samt fått en tavla som lossnade från fästet ner över mig när jag låg och sov. Det är man ju inte riktigt beredd på. Varken att vakna på golvet eller att ha Lasse Åberg över sig.

date coach movies dejt 3 juli Sov gott alla. Puss o kram/Louise

Kolla mer

11 comments

 1. date 18 år Välkommen till Skåne!
  Hoppas du får det riktigt skönt och mysigt här.Jag tror det kommer att göra dig gott att vara hemma och bli lite ompysslad!
  Många hälsningar och Glad Påsk önskar Camillaclown 🙂

  1. dejting appar aftonbladet tv camillaclown: Tack så mycket goa Camilla. Hoppas du får en fin påsk du också. kram

 2. dejting karlstad quiz Hej, Jag är så glad att jag hittat din blogg! Jag har alltid varit super super small men har senast året gått upp väldigt mycket i vikt. Problemet är att när kilona kom så visste jag inte längre hur jag skulle klä mig!! Den typen av kläder jag förut kunde ha ser fruktansvärt ut! Känns så skönt att få lite tips och ider från din blogg… Jag älskar att ha klänningar men med övervikten skaver låren mot varandra!! Har du något tips för att undvika detta? Tack för en bra blogg!

  1. dejtingsajt etnisk tilhørighet Louise Flinck vad ska man inte prata om på första dejten skriver:

   dejtingsidor för unga gratis Anna: Hejsan, vad kul att du hittat hit! Jag förstår våndan i att gått upp i vikt för jag var också smal förr och så ett tu tre började jag lägga på mig kilo efter kilo. Inte kul på något sätt.
   Det där med skavsår på insidan av låren är vi många som lider av. Jag ska ta och skriva ner mina tips för det i ett inlägg tror jag för det är ju inte alla som läser kommentarerna. Men ett tips är cykelbrallor eller hålla in trosor med lite ben så det blir glid.
   Tack för komplimangen! Kram L

  1. dejting handikapp wc Åsa: ja minsann, nu funkade det 🙂 Ja de är riktiga färgklickar och precis vad jag behöver för att piffa upp allt svart.

Kommentera

dejtingsajt för rika människor seriös dejting sida word E-postadressen publiceras inte.

nätdejting för seniorer alingsås

att dejta en muslim

dejtingsidor pancake recipe

dejtingsidor statistik distans

speciella dejtingsidor flashback

skriva meddelande på dejtingsida