Drinkar, tapas, skratt och snack

nätdejting säkerhet Hej rara ni. Allt bra i värmen? Jag själv håller på att flyta bort, min lägenhet är mellan 30 och 28 grader varm hela tiden trots fläkt, öppna fönster på kvällarna och stängt och nedrullat på dagarna. Nu har jag hängt upp några blöta lakan, vet inte hur det ska hjälpa mer än att det blir fuktig värme istället. Men vi får se. Allt är värt att provas.

date chat website Det är pga värmen jag inte orkat blogga i helgen. Jag har inte orkat helt enkelt. Idag har jag tvingat mig själv till att inte göra något utom försöka vila. Jag är så rastlös annars och känner att jag borde fota och prova till bloggen, städa, plocka, tvätta, göra andra ärenden. Men som sagt – inte idag. Dock testade jag en klänning igår.

wordfeud dejting frågor Annars har jag faktiskt mest bara haft en trevlig helg. Jag träffade min vän Therése både i fredags och igår.
Vi träffades på Rival för en drink. De hade nån slags specialdrink eftersom det är Europride i Stockholm. Så vi tog den.

nätdejting i sverige zaremba Fläder, jordgubbar och lite sånt. God och läskande. Vi satt på deras terass och kikade ut över Mariatorget där folk spelade boule och bara hängde.

gratis dejting app Nackdelen med min telefon är att bilderna blir gryniga om det inte är bra ljus.

sajt za dejting frågor Som sagt…

dejtingsajter norrland Det bidde en andra drink också. En frozen strawberry daquri. Mmm

dejtingsidor thailand augustine Svalkade gott i natten med en massa is.

dejta unga killar Det var fredagen. Igår bestämde vi oss för att ses igen och då äta tapas på R. Madrid som jag skrivit om flera gånger. De har ändrat en del på menyn nu och det var toppenbra tyckte vi båda.
Först en sangria på vitt vin.
Och sen tapas. Jag tog halloumi, calamares och gambas.
Hade svart igår också. Det blev den svarta med spets upptill som jag visade i reainlägget från Cellbes (den som finns i rosa också).

nätdejting risker En trevlig helg som gjort att jag inte grubblat så mycket och fått skratta en hel del. Så behövligt! Precis som alla era fina kommentarer, ni är så underbara. Jag kan inte understryka det nog.
Det var helgens nöjen.
Puss o kram

Kolla mer

4 comments

  1. gratis svenska dejtingsidor Skönt att se att du haft en bra helg. Värmen tar musten ur oss alla. Svårt att leva ett normalt vardagsliv!

  2. dejtingsajt tillsammans Jag är så fruktansvärt dålig på att kommentera men om du fortsätter att blogga på det sättet som du gör så kommer inte jag försvinna iaf.
    Va fan, det är ju livet som händer hela tiden och det ska man inte ignorera. Man ska inte gå omkring och fundera och må dåligt själv utan man ska dela med sig precis som du gör.
    Hejja dig och fortsätt att skriva som du har gjort hitintills <3

  3. thai tsunami date Kära Louise! Vilka härliga bilder. Så fin den svarta klänningen är på dig, ursnygg. Och vilka läskande drinkar, man riktigt längtar efter en daiquiri. Så härligt.
    Kramar från Kerstin

Kommentera

dejting mordet tv3 att dejta online E-postadressen publiceras inte.

dejtingsidor för träning ystad

vuxen dejt sida

dejtingsajter recensioner hotell

dejting akademiker quereinsteiger

dejtingsajter under 18 år oskuld

nätdejting sidor malmö