Bryt ihop och kom igen

dejta via telefon operatörslåst Obs, inlägget innehåller känslor och inga klädtips. Bara en varning för känsliga 😉

dejting i halmstad jobb
dejta i umeå Hej fina fina ni. Igår bröt jag ihop. Det blev för mycket med allt och när jag kom till jobbet så började jag gråta..och gråta och gråta. Jag bad att få jobba hemma och det fick jag. Så jag grät, skrev artiklar, grät, skrev osv. En riktig jävla skitdag med andra ord.

thailändska dejtingsidor flashback Men så läste jag alla era underbara kommentarer kring mig och mitt bloggande. Ni är fantastiska på pepp! Jag läste de första på jobbet i förrgår och blev då helt tårögd, och så igen igår då när jag mådde så dåligt. Ni hjälpte! Jag kunde dessutom samla mig så mycket att jag åkte iväg till en kompis som vi hade bestämt för några dagar sen. Jag berättade hur jag mådde men hon bara, kom hit, du ska inte vara ensam när du mår så. Du kan gråta här. Men det behövdes inte som tur var. Vi pratade, skrattade, drack bubbel, pratade mer.

driva en dejtingsida gratis Idag har jag jobbat som vanligt. Jag är trött och längtar till ledighet, men nu är det bara en vecka kvar. Jag gillar mitt jobb såklart, men som sagt, jag behöver lite vila ett tag.

dejtingsida otrogen utomlands Så jag ville mest bara säga tack för att ni är så fina mot mig. Jag hoppas att saker och ting kommer att lösa sig, de brukar ju göra det. Och att gråta ut rejält ibland är ju inget farligt, tvärtom är det en bra ventil för att sen försöka ta sig samman och hitta lösningar.

dejtingsidor utländska registreringsnummer bra presentation dejtingsida gratis Stor kram!

dejtingsidor england norge Imorgon blir det lite kläder och några parfymtips tror jag minsann.

Kolla mer

26 comments

 1. thai date format Ibland bubblar det överordnad. H som FU skrev är det inget farligt att gråta ut ibland.
  Nu har du nått botten, då kan det bara gå uppåt!

  telefon dejting jönköping Tack för fin blogg, känslor och kläder 🙂

 2. nätdejting under 18 Låter som en jobbig dag! Men så skönt att du kunde jobba hemifrån och få vara ledsen hemma. Fint att du kunde avsluta dagen med en kompis. Älskar din blogg precis som den är! Med kläd- och skönhetstips blandat med tankar och funderingar. Kram ❤

 3. dejta två För mig fungerar tårar som ett sätt att reglera mina känslor och tankar. När jag är stressad, arg, ledsen, besviken, trött osv gråter jag ut och sen när det är över kan jag se lättare på saker igen. Jag behöver ”bryta ihop” och gråta för att sen orka/kunna se saker i annan dager!
  Kram och härligt med bubbel och vänner!

 4. mobil dejting online Hej Louise! Läser din blogg varje dag. Så fint du skriver om känslor, blir så berörd. Har själv haft en jobbig sommar, mycket ensamhet, vet egentligen inte varför för jag är väldigt social men har en konstig känsla av att ingen riktigt vill umgås, kanske inbillning? Det har varit tråkigt i största allmänhet, pengarna har inte räckt till resor utan fått hålla mig på hemmaplan, det har ju varit badväder men det kan man också tröttna på. Skulle vilja resa, resor är ett av mina intressen men tyvärr på senaste åren har det inte funkat ekonomiskt. Singel och då är det inte så lätt. Känner igen mig i så mycket det du skriver, har ett liknande liv. Har även gråtit mycket denna sommar, när alla tycks njuta och umgås känns allt bara hemskt. Nu är det grillförbud så nu kan INGEN grilla, vilken tur eller hur man skall se det. Härligt med bubbel tillsammans med vänner. Kram i sommarnatten Kerstin

 5. sms date time Du är bra på att känna in hur du mår och det är bra! Läser bloggen varje dag och tänker ibland att du vet inte hur vi läsare har det men känner ofta igen mig i det du skriver, har också skitdagar och gråter. Så är livet men hoppas såklart att du får må riktigt bra snart och du får snart välbehövlig vila.
  Kram på dig!

 6. dejtingsajt 55 linköping Vill bara skicka en stor kram till dig. Älskar din blogg och din blandning av mode och mer personliga inlägg ❤

 7. gratis dejting för gifta personer Jag uppskattar verkligen din ärliga och välskrivna blogg! Det märks att du är journalist för du skriver vackert, ärligt och med flyt i språket.
  Förutom två kroniska sjukdomar har jag ”allt” på pappret (bra jobb, bostad, fint förhållande). Trots det har denna sommaren varit jättetuff med vemod och ledsenhet. Har hört fler säga samma sak. Kanske påverkar tuffa händelser i omvärlden plus värmen oss mer än vi tror?
  Jag håller tummarna att du snart mår bättre och att du fortsätter blogga – din blogg är den enda jag följer dagligen! Allt gott!

 8. tjejer på dejtingsidor Styrkekram till dig! Hoppas att du snart mår bättre. Fortsätt att blogga på det sätt som funkar för dig, för då funkar det för oss också.

 9. bästa appen för dejting Det gjorde du rätt i! Tårar innehåller stresshormon å annat jox som inte bör vara kvar i kroppen.

 10. dejtingsidor könsfördelning polisen Jag läser din blogg varje dag men har aldrig skrivit en kommentar. Jag uppskattar bloggen jättemycket och hoppas verkligen att du fortsätter skriva i samma anda. Kram till dig!

 11. dejtingsajter bonde youtube Jag är ett fan av att bryta ihop! Önskar att det inte skulle behövas, men hellre det än bita ihop. Gråter själv för ALLT, vilket jag tycker är ganska jobbigt eftersom andra har svårt att hantera det.
  Skönt att du kunde jobba hemma och hade en stöttande vän!
  Kram

 12. bra nätdejting profil centerpartiet Det sköna med gråt är att det lättar på trycket. Och livet går ju upp och ner så en dag är allt bra igen. <3

 13. svensk dejtingsida exempel En stor (varm tänkte jag skriva, men ”svalkande” är kanske mer efterlängtat?) kram! Jag mår uselt denna sommar, många relationer i livet som inte funkar alls, och jag håller med övriga: kanske är det bra att verkligen få gråta ur sig det ledsna?

  dejtingsidor metro borlänge När livet krisar och ingen står bakom och tar emot när man faller, då är det svårt. Inte blir det bättre när ”alla andra” verkar ha det så härligt heller. Tycker det var bra att du ställde krav på snubben du dejtade, även om jag vet hur gärna man vill att det ska funka och hur man kan längta efter att ingå i en tvåsamhet. Men det är också dränerande att vara den som vill mest.

  dejta hemma jönköping Hoppas du snart får möjlighet till ordentlig vila. Att vara vikarie är ofta sjukt stressande, och det är svårt att njuta och riktigt koppla av mär man är ledig eftetsom man hela tiden måste jaga nästa jobb. Önskar dig en lugnare tid framöver. Många kramar!

 14. dejta justin bieber spel ystad Hej Louise 🙂 Tycker du är en väldigt sund motpol i internets sociala djungel. Du är grymt modig som skriver och öppnar upp dig! Respekterar dig och känner med dig och för mig framstår du som väldigt stark och det inspirerar något enormt. Livet är knasigt ibland och ensamhet, relationer, samhörighet, vänskap och kärlek är komplicerade grejer. Du skriver om dessa basala behov på ett väldigt fint sätt. Känner ofta igen mig. Om fler vore som du Louise! Önskar att det ljusnar snart för dig. På alla plan. Stor bamsekram!

 15. sms date de validité expirée iphone Din blogg är bäst! Hoppas att det ordnar sig med allt…fortsätt skriv om allt som livet bjuder på och tack för alla klädtips!

Kommentera

dejting med herpes ut inledningsfras nätdejting flashback E-postadressen publiceras inte.

nätdejting för ensamstående adoptera

dejtingsajt för poliser

nätdejting appar utomlands

sms date mit handynummer

dejting sida för unga jobb

nya dejtingsajter finland