Bloggar jag gillar och ogillar

dejtingsajt pancake date match de rugby Eftersom jag själv tog upp stafettpinnen tänkte jag ge en liten kommentar till angående det här med bloggar. Vip, premium och läsarbloggar samt helt andra bloggare på andra portaler och domäner.

dejting malmö högskola För egen del föredrar jag att läsa välskrivna bloggar. Jag förstår på fullaste allvar inte hur en del kan ha hundratusentals läsare fast de är totalt borta på både stavning och meningsuppbyggnad. Okej att alla gör slarvfel ibland, en blogg går ju oftast fort att skriva och ibland kanske man publicerar innan man hunnit kolla upprepningar och stavning. Men detta ser man ganska snabbt. Jag tycker även om fina bilder. Överlag kan jag nog säga att jag är lite som med barnböcker när det kommer till bloggar. Jag vill ha bilder, lättläst och flyt i texten. Humor eller någon slags knorr på det som skrivs. Några av bloggarna jag läser ligger ute bland mina länkar men jag ska få tummen ur och lägga upp fler jag gillar. Som Elsa Billgren till exempel.

internationell nätdejting exempel Bloggar som tar sig själva och sina egna åsikter på väldigt stort allvar tröttnar jag på. Liksom skrik-bloggar. Det vill säga de som gapar högt och skränigt om allt och lite till fast de egentligen inte har kunskap i ämnet. Modebloggar tycker jag såklart också om men en del gör det lite för enkelt för sig tycker jag. Några bilder och knappt någon text alls är riktigt tråkigt. Jag vill få en känsla för den jag läser om.Familjebloggar om hämtning och lämning på dagis intresserar mig inte heller då mitt liv inte handlar alls om sådana saker.

dejtingsajt happy meal Det får bli mer inlägg imorgon för nu är jag på skitdåligt humör. Först hade nån jävla tvättstugemarodör stängt av ena maskinen tvätt just när den nästan var klar och kört igång den igen så det blev en timme extra. Därför blev även torkningen sen och tumlaren var på till över nio då någon stängt av den också(ajabaja, man får inte hålla på sent. Eller om någon bara jävlas, det vet jag inte)! Så nu har jag fuktiga handdukar och örngott på tork på piedestalen, på garderober, motionscykel, dörrar, stolar och till och med på lampor. Skit! Sånt kan verkligen få mig helt ur gängorna. Fast det luktar gott här med allt nytvättat. Man ska ju försöka se glaset halvfullt…

nätdejting expressen idag dejta flera tjejer samtidigt barn Sov gott vänner så tar vi nya tag imorgon. Fredag och allt kan hända. Puss/Louise

Kolla mer

11 comments

 1. match your date at a wedding Hej !
  Jag har tittat igenom din blogg nu för första gången tror jag .
  Jag vill be om ursäkt för att jag inte har uppmärksammat dig förut.

  nätdejting säkerhet procent Du har ju en jätte fin blogg och låter så där härligt ärlig! Det gillar jag skarpt.
  Tyvärr så tillhör jag nog dom där som inte kan det här med meningsuppbyggnad och korrekt stavning och så.
  Men jag hoppas att vi kan bli bloggkompisar i alla fall ?

  dejting 55 plus uppsala Kramar i massor / Jane

  1. norrländsk dejtingsajt badoo Hej Jane. Vad kul att du tittar in! Du behöver alls icke be om ursäkt för jag vet att ni gamla rävar mest följer varann 🙂
   Men kul att du verkar gilla det härinne. Och det med stavning och sådant, jag syftar främst på de som skriver som Kissie. Där svenskan är åt helv—sefyr.
   Jag har kikat in din blogg och du är INTE sån. Snarare rar och gullig.
   Stora kramar till dig också!

 2. dejtingsidor grattis rim Hej Louise
  Glöm bara inte att det finns en stor grupp människor där ute som har läs och skrivsvårigheter av olika slag. De ska också vara välkomna att blogga utan att folk hela tiden ska påpeka språkbristerna i texterna. Jag vet att många stör sig på felaktigheter i språket men ibland kanske man får tänka sig för ett steg längre.

  dejta västerås Hur som helst tycker jag det är viktigt att det finns en variation i bloggarna så att alla kan hitta något som passar.

  nätdejting happy pancake app Ha en bra fredag.

  1. asiatiska dejtingsajter Skrakelmania: Ja visst är det bra att de som har svårigheter övar sig, absolut. Jag tvingade själv en kille jag dejtade som har adhd och dyslexi att börja med msn för ett tiotal år sedan. I början gick det hur knaggligt som helst men vi övade och övade och nu är han jätteduktig. Fast om det är någon jag inte känner så lär jag inte läsa bloggen heller. Det finns ju så sjukt många bloggar och man kan ju inte läsa alla, speciellt inte för att bara stödja någon som har brister i språket. Och det är oftast de som har ett bra språk jag faller för när jag väljer böcker och bloggar.

   vem vill dejta mig Men jag är absolut för att man övar sig på språk och stavning på vilket sätt som helst, blogg, msn, skriva på papper eller bara att läsa mycket. För det hjälper ofta. Själv påpekar jag inte felaktigheter (tror jag) om inte folk ber mig om det. Jag har vänner som har svårt med det och ber mig därför hjälpa till. Har de inte bett om det är det ju bara taskigt.

   presentationstext dejting jämtland Ha en fin fredag du också 🙂

 3. dejtingsajt kriminella politiker Inte för att jag är någon slagskämpe, men ibland kan man liiiite grann förstå varför folk råkar illa ut i tvättstugan.
  Erkänn att du hade lite mordtankar igår! 😉
  Men vad ända in i glödheta skulle den där typen på din tvätt att göra!? Nån senil kärring som trodde att hon precis laddat sin egen maskin?
  Kramis Helena

  1. dejtingsidor rika män rollista Helena N: Eller hur! Gemensamma tvättstugor är som gjorda för krig. Folk som grisar ner så man måste städa först. dels för att det inte är fräscht att tvätta i en grisig tvättstuga och dels för att annars tror den som kommer efter att det är JAG som kladdat med tvättmedel överallt, missat papperskorgen där man slänger luddet osv. Bah!
   Och så nu det här med nån marodör. Vi har dörren till tvättstugan låst eftersom det stulits kläder och flyttat in uteliggare där. Mysigt. Men det är ALLTID nån jävel som kommer och låser upp, kollar om det finns ledig tid och sen skiter i att låsa igen. Jag vet inte om det är de här idioterna som tycker det är kul att fippla med andras tvätt också. Arg blir jag i alla fall.. Jättearg så ja jag hade god lust att smälla till någon igår, haha.
   Kram!

 4. dejta hur länge Hej Louise! Ett bra inlägg av dig , hoppas inte jag är en sån blogg som du nämner …lite kul detta som Jane sa, håller med dig att läsa om dagis å sånt läser inte jag heller, tror att vi läser dom som vi kan känna igen oss i , att man sen kan kolla igenom …tror oxå att vissa skriver så fort att man inte alltid tänker på det du nämner….ops värsta upplägg & nu blir du liksom en som skall säga hur vi andra är 🙂 skämt å sido …..

  happy cake dejting sidor Din blogg gillas kram å mys i dag fredag !!

 5. gratis dejting för gifta Hade just lagt en låång kommentar då la datorn av strömmen tog slut å nu orkar jag inte skriva igen…..bra skrivit allafall som Jane sa hoppas inte min blogg är en sån där tradis….*s*

  dejting piteå kommun Ha bästa dagen tjejen din blogg gillas kram å njut av dagen

  1. date match mayweather vs pacquiao goldheart: Tack gumman och nej, du har inten tradig blogg 😉 Jag brukar kika runt här hos olika bloggare men det är ganska sällan jag kommenterar. Det blir så mycket eftersom jag försöker svara på alla egna kommentarer också. Och mail och annat. Ha en fin kväll och helg. Kram!

 6. dejtingsajt kristen johnston Hej Louise,
  Jag brukar följa din blogg men kommentarer inte.
  En gång tänkte jag kommentera. Det var när du visade dig i bara underkläderna. Men det kändes lite som att ; Nu ska jag kommentera när alla andra gör det, heja heja dig!
  Jag är värdelös på grammatik, meningsuppbyggnad och
  stavning. Skriver så himla snabbt.
  Inga foton visar jag upp heller.

  dejtingsajt ligga med Jag läser det jag gillar och kan relatera till.
  Sådana som inte tar sig själva på blodigt allvar.
  Humor, självdistans och ett visst allvar.
  Din blogg gillar jag.

  nätdejting allt du behöver veta Kram till dig hoppas du får en fin helg.
  /Elise

  1. dejtingsidor för gifta oss Hej Elise! Vad kul att du skrev en kommentar nu 🙂 Jag undrar ofta vilka det är som läser min blogg så när ni lämnar ett hej blir jag alltid så glad. Är född nyfiken så det stillar ju det hela lite. Fast i och för sig, då vill jag ju veta ännu mer. Jag är som du och skriver i en rasande fart. blubb så har det liksom ramlat ut en massa ord och bokstäver bara. Jag försöker att kolla igenom lite snabbt men FÖR mycket granskning gör ju att en blogg blir ospontan så hellre ett par slarvfel då. Fast jag värjer mig som sagt mot storbloggar som inte kan stava.
   I övrigt håller jag med dig, det ska vara en blandad kompott i en blogg för att behålla mitt intresse.
   Är glad att du gillar min blogg.
   Kram och ha en go start på veckan /Louise

Kommentera

vilken är sveriges största dejtingsajt dejta spanska kvinnor E-postadressen publiceras inte.

dejting hbt umeå

nätdejting presentation video

dejting sverige zaremba

dejtingsidor för kristna

nätdejting farligt begär

gratis dejting på mobilen movia