Blå blå, blåa skor…

dejtingsida otrogen Huga vad trött jag är. Ögonen går nästan i kors och jag hittar inte sladden till kameran där jag har bilder jag tagit på lite fina kläder idag. Det får bli imorgon helt enkelt…

dejta afrikanska kvinnor göteborg Men jag kan passa på att visa skorna jag köpte på tradera. Tjejen som sålde var i bloggen och tipsade så tack så mycket för det. De är jättefina 😀 Och så tänker man ju på den skånske hjälten Kal P Dals låt Blåa skor såklart.

Mina nya lackskor i marinblått. Klacken är lite högre än vad den ser ut här men tror jag ska klara den eftersom den är ganska bred.

gratis dejtingsajter flashback forum Nu är det soooova och imorgon blir det tvätta, städa, fixa ärenden, träffa några kompisar. Får skynda mig att sova. Puss o kram alla sötisar.

Kolla mer

7 comments

    1. bra frågor vid nätdejting goldheart: Hehe, jodå…han finns ju inte längre men Pedalens pågar gör ett bra standin jobb med hans gamla låtar 😀 Ha en fin dag du också. kram

    1. dejta asiatiska Ida: tack rara du. nja…trippar inte så mycket idag, hasar snarare i ett par gamla badskor..upp och ner mellan tvättstugan och städandet. Jag har verkligen roligt idag. haha. Fast kommer bli skööönt när det är klart 😀 Ha en fin dag du också, med din ursöta lilla tjej. Kram

Kommentera

nätdejting oslo maraton nätdejting hopplöst E-postadressen publiceras inte.

dejting på telefon

dejting presentation flashback

varför dejta en hästtjej

positivt med nätdejting exempel

nätdejting viktoria uppsala

dejting över 50